NOSALTRES

Què fem

OBJECTIUS

L’ Associació Amics de les Havaneres té com a objectiu principal i únic el fomentar i donar a conèixer l’havanera. Que aquest bell cant mariner pugui arribar a tots el racons, i que en puguin gaudir el major nombre de persones. Cal posar totes les eines que tinguem a l´abast per a la seva màxima difusió.

Per tant, per poder formar part d’aquesta Associació, només cal complir un requisit: estimar l’havanera i voler col.laborar en la seva difusió. Tothom que així pensi: persones físiques, Grups, entitats, etc., hi tenen cabuda.

Des de l'Associació es pretén donar a conèixer els treballs, activitats i noticies dels Grups; és a dir, tot allò que sigui rellevant per a la seva publicació a la web,

L´Associació vol contribuir d´una manera efectiva a la divulgació de l´havanera,per poder dur a terme aquest objectiu , ens cal que els Grups d´arreu del país en volgueu formar part.

Estem oberts a totes les propostes que ens volgueu fer arribar. D´altra banda, l’ Associació Amics de les Havaneres continuarà organitzant la Trobada anual “Barcelona Cara al Mar” que es porta a terme l’últim dissabte de juny a la Barceloneta.