ACTUALITAT / NOTIFICACIONS

ACTUALITAT

35a. TROBADA D'HAVANERES "BARCELONA CARA AL MAR"

26 de juny de 2021 a les 20.30 h.

Us comuniquem que a la trobada d'aquest any per tema de mesures referents a Covid, caldrà reservar plaça. L'aforament serà limitat. Això es podrà fer presencialment o telefònicament al Centre Cívic de la Barceloneta, o bé omplint el formulari que trobareu a continuació o tanmateix a la portada d'aquesta nostra plana web.

Els grups que actuaran seran SONS DEL MAR, SON DE L'HAVANA, MAR ENDINS i ULTRAMAR

Anirem complentant la informació. L'entrada serà gratuïta.

Sons a Cau d'Orella rep el premi 2x4 a ritme d'havanera

"Sons a Cau d'Orella", de Joan Brugués s'emet tots els caps de setmana per Ràdio l'Escala des de l'any 2008. El programa és un viatge musical amb regust a mar que recorre el territori a la recerca de tot el que gira entorn el món de l'havanera i el cant de taverna. És coproduït amb la Xarxa de Comunicació Local, que el distribueix per una trentena d'emissores locals d'arreu de Catalunya.L'última assemblea de la Fundació Ernest Morató ha acordat concedir-li el premi "2x4 a ritme d'havanera", instaurat l'any 2007 per reconèixer aquelles persones o entitats que s'han distingit dins el món de l'havanera en els àmbits de la comunicació, la composició i l'execució.


També rebran el premi la penya Xíndries de Sant Pol de Mar, organitzadora del festival d'havaneres i concurs de composició Josep Bastons.


La cerimònia de lliurament del premi es farà en una data encara no concretada entre els mesos de febrer i març. S'ha proposat de fer-la a l'Escala i serà la priemra vegada que es programa fora de Palafrugell, on s'ha fet sempre fins ara. / (2021)

35a. TROBADA D'HAVANERES "BARCELONA CARA AL MAR"

NOTIFICACIONS

Obituari / febrer 2021

Ens dol comunicar-vos de la mort d'Àlex Honrubia, fill de l'Àlvar, component del grup Mar Endins. L'enterrament avui divendres 12/02/2021 a Sancho Dàvila a les 16.15 h. Aforament limitat a 40 persones. Al cel sigui.


Junta / octubre 2020

Amb data d'avui dia 1 d'octubre de 2020 la Junta ha celebrat una reunió extraordinària amb un tema principal a l'ordre dia: Possible col·laboració de la Comisió de Festes del Barri de la Barceloneta en l'organització de la Trobada d'Havaneres en edicions properes.

Hem pogut comptar amb l'assistència del President de la Comissió esmentada, Sr. Carles Arenas.

Per part de la Junta han assistit Sra. Núria Berengueras, Sr. Miquel Agulló, Sra. Maria José Bultó, Sr. Ferran Garcia i Sr. Gerard Carrion. També han assistit per part dels grups associats el Sr. Frederic Gómez i el Sr. Pep Medinyà.

Hi ha hagut una bona entesa i en les paraules de Carles Arenas ha quedat palesa aquesta voluntat d'aproximació, col·laboració i suport a l'organització i logística -ja d'aquesta propera edició- per part de la Comissió de la Barceloneta a aquest esdeveniment que anualment celebrem en el seu barri.

Núria Berengueras ha correspost amb paraules d'agraïment. Els comentaris de la resta d'assistents han corroborat aquesta molt positiva impressió general